Dekbedovertrek Lits Jumeaux

Een slaapkamer is vaak de ruimte waar u tot ontspanning en tot rust kunt komen. Daarom is de keuze voor het beddengoed ook van groot belang. Het materiaal wat u kiest bepaalt al snel de kwaliteit van uw nachtrust. Maar ook het dessin van uw dekbedovertrek lits jumeaux bepaalt de mate van rust en ontspanning in de slaapkamer. 

Kiest u voor een effen kleur, waarbij blauw, groen, wit en grijs aangetoond rustgevende kleuren zijn. Of kiest u juist voor een dekbedovertrek lits jumeaux met bloemen dessins, strepen of andere patronen. Elke keuze geeft uw slaapkamer een andere look en uitstraling. En kan zo bijdragen aan een heerlijk ontspannen nachtrust met een dekbedovertrek lits jumeaux.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lits jumeaux dekbedovertrekken

De variatie aan lits jumeaux dekbedovertrekken in ons assortiment is erg groot. U kunt het zo gek niet bedenken of de door u gewenste dessins, kleuren, patronen en prints zijn beschikbaar. Naast hoe de dekbedovertrekken lits jumeaux eruit zien is het materiaal minstens zo belangrijk. Het juiste materiaal van de dekbedovertrekken lits jumeaux draagt namelijk enorm bij aan uw nachtrust. Bent u een warme slaper, dan adviseren wij een heel andere stof, dan wanneer u juist een koude slaper bent en meer warmte wenst gedurende de nacht.


Een dekbedovertrek lits jumeaux kunt u indelen in twee categorieën, natuurlijke materialen en synthetische materialen. Wij geven altijd de voorkeur aan beddengoed gemaakt van natuurlijke materialen. Bent u een koude slaper, dan adviseren wij veelal het flanellen en katoenen dekbedovertrekken lits jumeaux. Heeft u last van allergieën of huisstofmijt? In dat geval adviseren wij lits jumeaux dekbedovertrekken van katoen satijn, linnen, bamboe en Tencel. Voor elke slaper wat wils!

Dekbedovertrek lits jumeaux, katoen, satijn, flanel

Lits jumeaux dekbedovertrek van katoen satijn, satijnen, katoen, flanel, bamboe, percal katoen, tencel, zijden of biologisch, jersey. Weids Wonen en Slapen biedt u een uitgebreidt assortiment lits jumeaux dekbedovertrekken in de fijnste materialen. Gaat uw voorkeur uit naar luchtdoorlatende materialen als Percal katoen, satijn, tencel, zijden, of juist naar isolerende stoffen als Biologisch, Jersey of flanellen. Onze website ondersteund u met de juist informatie om tot een keuze te komen bij het kopen van een Lits Jumeaux dekbedovertrek.

Kort zijn stoffen in het lits jumeaux dekbedovertrek de basis van uw slaapervaring. Het materiaal of stof van uw dekbedovertrek komt direct in aanraking met uw huid en als u de voorkeur heeft voor bijvoorbeeld een zachte volle stof op uw huid, welke door goede isolerende werking heeft de warmte goed vasthoudt, dan zou een flanel dekbedovertrek lits jumeaux goed bij u passen. Ook kunnen uw voorkeuren per seizoen wisselend zijn.

dekbedovertrek lits jumeaux dekbedovertrek lits jumeaux
dekbedovertrek lits jumeaux katoen satijn dekbedovertrek lits jumeaux katoen satijn

Flanel dekbedovertrek lits jumeaux

Een flanellen lits jumeaux dekbedovertrek voor de seizoenen als herfst en winter geven uw slaapervaring een extra aangenaam gevoel. Een dekbedovertrek van flanel is in werkelijkheid geruwd/geborsteld katoen. Het materiaal wordt in een proces ruw gemaakt, waardoor de vezel rechtop komen te staan en de sensatie op de huid zeer zacht doen voelen. Ook is de isolerende werking van een flanel dekbedovertrek hoger dat standaard katoen, satijn, zijde of percal katoen.

Wat niet veel mensen weten is dat flanellen ook in de zomer juist ideaal kan zijn om onder te slapen, want de isolerende werking kan juist ook tegen de warmte werken. Transpireert u veel tijdens de slaap, dan is een luchtdoorlatende stof juist meer aan te bevelen, in plaats van een dekbedovertrek lits jumeaux van flanel.

Linnen dekbedovertrek lits jumeaux

Een wit linnen dekbedovertrek is een veel gebruikt materiaal of stof in de zomer. De stof is zeer luchtdoorlatend en geeft het gevoel/de ervaring dat deze juist in de hete zomermaanden goede aansluiting biedt voor benauwde nachten en bij veel transpireren.

Katoen Satijn dekbedovertrek lits jumeaux

Een lits jumeaux dekbedovertrek katoen satijn is naast bijvoorbeeld wit linnen een zeer gewilde en veelgebruikte stof in de zomermaanden. Het materiaal heeft een zeer aangename, bijna zijdezachte gevoelservaring aan de huid. Zomer of winter, sommige mensen kiezen voor katoen satijn het gehele jaar door.

Dekbedovertrek lits jumeaux, kleuren en patronen

Lits jumeaux, kingsize of welke maar dan ook, Weids Wonen & Slapen heeft bijna elke kleur  lits jumeaux dekbedovertrek, zoals roze, zwart, beige, blauw, taupe, grijs, okergeel, maar ook patronen of opdruk als bloemen, gestreept, patronen, prints, dieren, maar ook effen.

Wit dekbedovertrek lits jumeaux

Een effen wit lits jumeaux dekbedovertrek is natuurlijk de meest populaire kleur van alle kleuren. Nu heeft ieder mens haar favoriete kleur en is bijna nooit wit als je het vraagt, maar als basiskleur wit is een dekbedovertrek met bijna alle verschillende kleuren te combineren en verkrijgbaar in materialen als katoen, satijn, flanel, bamboe, percal katoen, tencel, zijden of biologisch, jersey.

Zwart dekbedovertrek lits jumeaux

Dekbedovertrek lits jumeaux zwart als kleur is ook immens populair en naast wit misschien wel de meest populaire kleur. Het idee dat bij deze zwarte kleur de transpiratie en vocht vlekken minder zichtbaar zijn, maakt zwart een duurzame kleur voor een dekbedovertrek. Na meerdere malen wassen is de kleur vaak nog niet erg verkleurd.

Groen dekbedovertrek lits jumeaux

Groen, olijfgroen, donkergroen of emerald groen dekbedovertrek, Lits Jumeaux is beschikbaar in hetzelfde kleurenpalet als elke andere maat beschikbaar in ons assortiment. Groen is een ontzettende gevarieerde kleur, welke als lits jumeaux dekbedovertrek goed valt te combineren met bruin, geel, grijs, camel, pastel kleuren en zwart.

Dekbedovertrek lits jumeaux kopen bij Weids Wonen & Slapen

Weids Wonen & Slapen voor het kopen van een dekbedovertrek lits jumeaux in een sale aanbieding of juist een luxe uitvoering van hoogwaardige kwaliteit stof. Of het nu een 260x220, een 260x200cm is, Wij staan voor het verbeteren van uw slaapervaring. Goedkoop of voordelig een een luxe dekbedovertrek lits jumeaux kopen doet u bij Weids Wonen & Slapen.

Veelgestelde Vragen

Wat is een lits jumeaux dekbedovertrek?

Een dekbedovertrek met de afmeting 240 x 220 wordt ook wel een lits jumeaux dekbedovertrek genoemd. Dit is passend bij een dekbed met dezelfde afmeting. Een dekbedovertrek lits jumeaux is geschikt voor een ruim tweepersoons bed. Dit dekbedovertrek kan variëren in materiaal en design. Waarmee u voor elke slaapkamer en voor elk seizoen uw beddengoed kunt afstemmen en uw slaapkamer een echte blikvanger geeft.

Wat is de maat van een lits jumeaux dekbedovertrek?

Wanneer u kiest voor een lits jumeaux dekbedovertrek, dan heeft deze een afmeting van 240x200 of 240x220 cm. Een lits jumeaux maat is geschikt voor een 2 persoons bed en een 2 persoons dekbed. Een 2 persoons bed met een breedte van 160 cm is al geschikt voor een lits jumeaux dekbed. Met een ruim lits jumeaux dekbedovertrek biedt u uzelf en uw partner puur comfort.