Watermatras-waterbed

Absolute ontspanning en ultiem comfort. Dat is wat slapen op een watermatras betekent. Al na een korte nachtrust voelt u zich als herboren. Een watermatras biedt de perfecte ondersteuning. Het vormt zich tot in de kleinste details naar uw lichaam. De gelijkmatige tegendruk van een watermatras zorgt voor optimale bloedcirculatie. Een goede doorbloeding van het hele lichaam vormt nog steeds een basis voor een goede gezondheid.

De kern van een waterbed wordt vanzelfsprekend gevormd door het watermatras, gemaakt van vinyl. Een vormvaste schuimrand met veiligheidsvoering houdt die uiterst flexibele matras op zijn plaats. De temperatuur van het waterbed stelt u via een thermostaat in op de voor u ideale waarde tussen de 20 en 36 graden..... Het klinkt én is ook allemaal geweldig, maar hier haken wij dus af!

Waarom slapen op water als u ook op lucht kunt slapen?

Onze Matrair luchtmatras biedt exact hetzelfde conform als een waterbed, maar heeft niet de nadelen van een waterbed:

  • Een watermatras is zwaar en kan niet zo maar in elke slaapkamer geplaats worden.
  • Een watermatras verbruikt veel stroom, het water moet altijd verwarmd worden
  • Een watermatras vergt veel onderhoud, het water moet half jaarlijks worden behandeld tegen algengroei
  • Het risico bij lekkage van een watermatras is zoals u zich vast wel kunt voorstellen niet te overzien

Een watermatras moet altijd verwarmd worden en daarvoor dus continue aan het stroom hangen om het water op temperatuur te houden. Het water moet onderhouden worden om algenvorming tegen te houden en bij een eventuele lekkage van het watermatras is de ramp niet te overzien!

Op basis van bovenstaande hebben wij dan ook besloten om geen waterdekbedden meer te verkopen. Wij staan voor 100% achter onze Matrair Luchtmatrassen. Door de druk verlagende eigenschappen van het Matrair matras behoren drukpunten tot de verleden tijd. Ultieme ondersteuning en drukverlaging zorgen ervoor dat u ongekend comfortabel en pijnvrij kunt slapen!

Matrair luchtmatras Luxus

Levertijd: 3-5 werkdagen

Vanaf
€ 1.420,00
Bekijk
Matrair luchtmatras Vita Talalay

Levertijd: 3-5 werkdagen

Vanaf
€ 1.520,00
Bekijk