Donzen Partner dekbed

Geen mens is hetzelfde, zeker niet als het op slapen aankomt. Met een donzen 4 seizoenen partner dekbed kiest u voor maximaal slaapcomfort voor beide!

Een donzen 4 seizoenen partner dekbed is een praktisch systeem waarmee u ieder het vulgewicht van uw eigen dekbed samenstelt. Het donzen partnerdekbed is voor de ene helft lichter of zwaarder gevuld dan de andere helft. Het gewicht van elk deel afzonderlijk bepaalt u zelf. Zo slaap u beide toch onder één en hetzelfde dekbed, maar dan de één wat warmer en de andere wat koeler.

Tip! U kunt van het Partnerdekbed ook eenvoudig een 4-seizoenen dekbed (2 delen) maken. U knoopt middels slopenknopen eenvoudig het 2e dekbeddeel aan de eerste vast. Zo heeft u voor beide een perfect dekbed voor het hele jaar rond.

Recycle met ons mee!

Bij de aankoop van een donzen dekbed, kunt u een gratis retour sticker aanvragen, waarmee u uw oude donzen dekbed op onze kosten in de lege doos weer naar ons terug kunt sturen.

Wij laten donzen dekbedden recyclen door onze fabrikant, Ducky Dons. Het gehele dekbed wordt daarbij gerecycled: dons en veren van goede kwaliteit kunnen na een flinke wasbeurt en een strenge kwaliteitscontrole hergebruikt worden. Het dons en de veren die de kwaliteitscontrole niet doorkomen worden afgevoerd en verwerkt tot organische meststoffen. De hoezen worden afgevoerd en verwerkt tot o.a. isolatiemateriaal, poetsdoeken en bouwmaterialen.

Silvana Royale Partnerdekbed

Levertijd: 3-5 werkdagen

€ 299,95
Bekijk