Weids Wonen & Slapen, al ruim 40 jaar een vertrouwd adres!

Weids Wonen & Slapen is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de beddenbranche. Gevestigd in het Noorden van Nederland, het mooie Fryslân. Wij vinden een goede relatie belangrijker dan een snelle verkoop. Goed en deugdelijk advies, afgestemd op uw persoonlijke behoefte is dan ook waar wij voor staan.

Wij geloven dat een goede nachtrust een voorwaarde is voor een goed, gezond en gelukkig leven! Vanuit deze overtuiging verkoopt Weids Wonen & Slapen uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten. Materialen geselecteerd op basis van de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Via onze website/webshop kunt u zich uitstekend laten informeren en krijgt u online hulp bij het maken van de goede keus. Via het menu filtert u ons assortiment eenvoudig op basis van uw voorkeuren. Als u precies weet welk artikel u zoekt, dan kunt u dit als 'zoekterm' invullen (zoekbalk rechts boven in het scherm). Kunt u het artikel dat u zoekt niet vinden of u wilt graag persoonlijk advies bel ons dan of start een live chat (rechtsonder). U kunt uiteraard ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Als u in de buurt woont, kom dan onze showroom bezoeken. Wij staan u graag te woord.

Duurzaam Ondernemen

Weids Wonen & Slapen is zich zeer bewust van zijn voetprint. Naast het gebruik van 6 grote warmtepompen voor de warmtevraag van onze bedrijfshallen (totaal 7.500 m2) en de kantoren, liggen er ruim 160 zonnepanelen en meerder zonneboilers op onze daken welke zorgen voor onze totale energiebehoefte. Daarmee werken wij energieneutraal en zelfvoorzienend. Op onze parkeerplekken hebben wij 2 laadpalen geplaatst om daarmee elektrisch rijden te stimuleren.

Nagenoeg alle dozen, waarin wij onze leveringen ontvangen hergebruiken wij ook weer voor de verzending van de artikelen naar onze klanten. Wij verkopen nagenoeg alles uit eigen voorraad, zodat wij de bestellingen zo veel mogelijk vanaf 1 adres kunnen versturen. Wij versturen geen lucht, alles wordt zorgvuldig verpakt en indien nodig gecomprimeerd om zo de transportbelasting te minimaliseren.

Rentmeesterschap

Rentmeesterschap gaat voor ons over het bewustzijn bij alles wat we doen. In onze overtuiging dat een goede slaap bijdraagt aan een betere wereld is het onze missie iedereen te overtuigen van het belang van een goede slaap. Slaap is  een levensbehoefte. Net als eten en drinken hebben wij slaap nodig. Mensen voelen zich gelukkiger en zijn bewezen gezonder wanneer ze goed slapen. Eén van de belangrijkste functies van slaap is het herstel van lichaam en van geest.

Een goede slaap wordt sterk beïnvloedt door het comfort van het materiaal waar je op of onder ligt. Daar kunnen wij u eenvoudig in voorzien -:) Echter factoren waar wij geen directe invloed op hebben is bijvoorbeeld uw leefpatroon, eetgewoontes en uw gemoedstoestand. De gedachten die zich afspelen in uw hoofd én uw hart! Daar waar uw bewustzijn wordt aangesproken..

Het Rentmeesterschap de kern is van ons bestaansrecht. Want bij ons is het verkopen van slaapbevorderend beddengoed onze manier om bij te dragen aan een gezondere samenleving. Hierbij houden wij sterk rekening met de impact van onze bedrijfsvoering op de 3 pijlers; mens, dier en milieu. Zowel bij de inkoop van grondstoffen, het productieproces op zichzelf tot aan de verkoop en verzending van onze artikelen aan toe. Wij zitten er bovenop. Zelfs recycling houden wij ons volop mee bezig.

Sociale impact is ons doel!

Weids Wonen & Slapen is per definitie niet gericht op winstmaximalisatie. Wij zien in de economische groei van onze onderneming de perfecte mogelijkheid blijvend te investeren in dat wat er daadwerkelijk nodig is.

Ruimte én tijd voor persoonlijke groei en volop aandacht voor ontwikkelingsmogelijkheden. Dat doen we uiteraard met iedereen die bij of voor ons werkt, maar ook door het financieel ondersteunen van goede initiatieven van anderen.

De verdubbelaar!

Bij elke aankoop via ons webshop stelt u ons daartoe in de mogelijkheid en daar zijn wij u zeer dankbaar voor, maar wij willen meer van dat! Vandaar dat wij een verdubbelingsactie zijn gestart.

Doet u met ons mee? Scan de QR code met uw telefoon of klik op de QR code (als u deze pagina bekijkt op uw mobiel). Beide keren wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina waar u eenvoudig een donatie kunt doen. U bent uiteraard helemaal vrij te geven naar wat uw hart ingeeft. 

Beter Slapen

Elk inleg gaan wij verdubbelen en periodiek het ingezamelde geldbedrag overhandigen aan 1 van de vele goede doelen die wij daarvoor benaderen. Hierover zullen wij u uiteraard uitgebreid over op de hoogte houden van deze pagina als ook via onze facebook pagina. Wilt u met uw eigen intitatief ook in aanmerking komen voor een donatie, stuur ons dan even een mail met toelichting en uitleg over uw intiatief.

Wij hopen dat u ons initiatief van harte ondersteund en dat wij samen de wereld een stukje beter mogen maken. En het fijne van alles, dat slaapt toch zo veel beter! 

Oh ja en dan nog even dit ...

Binnen ons bedrijf geven wij zoals gezegd graag de ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zien het daarnaast als een uitdaging jongeren in het algemeen en jongeren met een verstandelijke beperking in het bijzonder in de gelegenheid te stellen om zichzelf als professional, maar vooral ook als persoon verder te ontwikkelen.

Het kan dus zomaar zijn dat wanneer u ons belt, u een stagiaire óf iemand met een verstandelijk beperking aan de lijn krijgt. Uiteraard houden wij rekening met de capaciteiten van de betreffende persoon, maar natuurlijk kan het ook voorkomen dat een reactie van deze persoon niet altijd de professionele aanpak heeft die u wellicht wel had verwacht. Wij vragen uw begrip voor onze keuze hierbij en hopen dat u onze collega's met hetzelfde begrip kunt bejegenen.

Weids Wonen & Slapen is door SBB ook erkend als leerbedrijf. Dit betekent dat wij aan alle voorwaarden voldoen om leerlingen van het MBO een volwaardige leerwerkplek te bieden. In onze organisatie kunnen leerlingen de leerdoelen behalen die voor de opleiding gesteld zijn. Om de leerlingen te helpen die te realiseren, zorgen wij binnen ons bedrijf voor adequate begeleiding. Daarnaast biedt Weids Wonen & Slapen ook leer werk plekken aan voor wajongers, jonge 20’ers die al wat langer van school zijn, maar die het door hun verstandelijke beperking helaas maar niet lukt een goed passende werkplek te vinden.


Altijd direct op de hoogte van de nieuwste producten, leukste acties en laatste aanbiedingen, volg ons dan op Facebook