Zijde kussensloop, voor de liefhebber

Onze 100% zijden kussensloop van Sichou is gemaakt van de hoogste kwaliteit moerbeizijde met een dikte van 19 momme. Daarnaast zijn onze zijde kussenslopen duurzaam geproduceerd, waarbij er geen giftige kleurstoffen zijn gebruikt.

Het belangrijkste voordeel van een zijden kussensloop is het voorkomen van rimpels tijdens het slapen en het klitten van haar. Door de gladheid van het stof vouwen er geen rimpels in uw hoofdkussen en dus ook niet in de gezicht. Dit kan het ontstaan van gezichtsrimpels tegengaan of vertragen. Zijde verminderd de talgproductie van uw huid en haar. Hierdoor heeft u ook minder last van puistjes, acne en andere onzuiverheden.

Let op! De gekleurde zijde kussenslopen van Sichou laten wij bij bestelling speciaal maken. Daardoor is dit artikel uitgesloten van het herroepingsrecht en kan dus niet omgeruild of geretourneerd worden.

Kayori - Aya - Zijde

Op voorraad

€ 49,95
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop , Athena

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Amare rood

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Artio

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Elias

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Feline

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Spring

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Luette

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Zijdewit

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Fenja

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Feronia

Levering op afspraak

Vanaf
€ 54,90
Bekijk
Sichou 100% zijden kussensloop Jacquard

Levering op afspraak

Vanaf
€ 79,90
Bekijk

Zijden kussensloop, voor huid en haar?

Wist u dat slapen in een kamer die tussen de 15 en 17 graden zorgt voor een ideale nachtrust? Dankzij thermo regulerende eigenschappen van een natuurlijke biologische zijde kussensloop blijf je koel. Geen zweterige nachten meer met woelen en draaien terwijl je op zoek bent naar die altijd ongrijpbare koele kant van het kussen. Een zijden kussensloop biedt sterke voordelen:

Breng je haar van saai naar fantastisch
Met een zijden kussensloop geen hoofdpijn of vermoeid haar meer! Kus droogheid en klitten maar vaarwel! Geniet van efficiëntere ochtenden en styling. Een zijde kussensloop brengt uw lokken van niet noemenswaardig naar buitengewoon. En dit door het vervangen van een gewoon kussenslopen. Bovendien helpt het niet-absorberende oppervlak om de natuurlijk producerende oliën van je haar te behouden. Of je steil haar of haar vol volume heeft, de stap naar een biologisch zijde kussensloop zal je de voordelen direct merken.

Huidbesparend
Met alle aandacht en zorg welke je hoogstwaarschijnlijk besteedt aan het beschermen en verzorgen van je huid 's voor het slapen gaan, door serums en crèmes tot lotions en drankjes. Waarom tijd en geld verspillen aan een normaal kussensloop de essentiële huidvoedingsstoffen, oliën of creme opneemt! Met zijden behoudt je huid het uitgebalanceerde vocht dat nodig is om een ​​beschermende laag te vormen. Vecht tegen uitdroging en acne, twee kanten van dezelfde medaille!

Zijden kussensloop, voordelen op een rijtje

In tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen heeft een zijden kussensloop een relatief hoog vochtregulerend vermogen. Bijkomend voordeel van zijden is de temperatuurregulatie. Zijde heeft als eigenschap dat het temperatuurverschillen van het hoofd opvangt en reguleert. Hierdoor zult u een goede warmte balans merken tijdens het slapen. Dit is te merken dat het kussen niet vochtig of warm aanvoelt, waardoor u gedurende de nacht meer slaapcomfort ervaart. Een zijden kussensloop heeft karakteristieke eigenschappen welke het goed bestand maakt tegen stof. Zijden kussenslopen zijn bestand tegen huisstofmijt en dan ook de juiste keuze als u last heeft van allergieën. Wist u dat een zijden kussensloop boordevol aminozuren, antioxidanten en eiwitten (proteïnen) zit? Dit heeft als voordeel dat het vochtbalans van uw huid gevoed en behouden blijft. Hiermee voorkomt u op de lange termijn rimpels. Heeft u s ochtends regelmatig last van rommelig haar? Naast een hydraterend effect heeft een zijden kussensloop als voordeel dat uw haar glad en glanzend zal blijven. Er kleven dus een hoop voordelen aan zijden kussenslopen die van invloed zijn op uw nachtrust en conditie van uw huid en haar. Ontdek de zijden kussensloop voordelen op een rij:

  • Vochtregulerend vermogen
  • Temperatuurregulatie
  • Geen klam of broeierige aanvoelend kussen
  • Behoud van uw haar
  • Verbetert de vochtbalans van uw huid
  • Bestand tegen huisstofmijt
  • Antioxidanten, Aminozuren en Proteïnen
  • Voorkomt rimpels

Silk kussensloop, hetzelfde als zijden?

Een kussensloop van silk is een kostbaar product. Dit komt doordat het een natuurlijke substantie is, welke ontstaat uit lucht en afscheiding van bepaalde insecten. De stolling hiervan zorgt voor het zacht aanvoelend en glanzende karakter van een silk kussensloop. De voordelen hiervan heeft u in de vorige alinea kunnen lezen. Nu kunt u zich afvragen is silk hetzelfde als zijden? Het antwoord is ja, silk is alleen een andere benaming voor zijden. Een silk kussensloop is dus ook gewoon een zijden kussensloop. Maar hoe weet u of uw kussensloop van silk is? Dit kunt u simpel achterhalen, silk kussenslopen glanzen en de kleur zal veranderen als de hoek van lichtinval verandert. Bij kunstzijde zal de kleur niet veranderen, waardoor de glans hetzelfde blijft. Bij Weids Wonen & Slapen treft u uitsluitend zijden kussenslopen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Met een grote verscheidenheid aan betaalbare opties bent u bij ons op het juiste adres als u een echt biologisch zijden kussensloop wilt kopen.

zijden kussensloop

 

Veel gestelde vragen

Hoe was je een zijden kussensloop?
Voor een zijden kussensloop is het van belang dat het op een lage temperatuur wordt gewassen. Zijde is een prachtig natuurproduct, maar wel vrij kwetsbaar. Daarom adviseren wij altijd om de instructies op het waslabel te volgen. De lage temperatuur is nodig om de kwaliteit van zijde te behouden en langdurig van de voordelen en eigenschappen van het biologisch zijde bij uw nachtrust te kunnen genieten.

Waarom is zijde zo prijzig
Kwaliteit kost nu eenmaal geld. Zijde is een hele delicate en daardoor ook kostbare draad. Online zien we veel aanbiedingen van zogenaamde zijden kussenslopen, maar in de werkelijkheid als je even goed doorleest zul je zien dat dat vaak goedkope synthetische imitaties zijn of een menging van zijde met een synthetische gaar. Voor al deze artikelen gaat alle voordelen die voor een zuiver zijden kussensloop gelden niet op en is goedkoop uiteindelijk dus duurkoop.