Elektrische lattenbodem

Het belang van een goede lattenbodem wordt helaas nog steeds vaak onderschat. Een goede bodem geeft een perfecte ondersteuning en verlengt de levensduur van uw matras aanzienlijk. De latten van een goede bodem zijn licht gebogen. Wanneer de latten van uw huidige bodem vlak zijn of zelfs doorbuigen dan is deze hard aan vervanging toe.

Op een elektrisch verstelbare lattenbodem kunt u nagenoeg elk type matras neerleggen. Kies wel voor een elektrische lattenbodem van goede kwaliteit, bij voorkeur beukenhout en minimaal 28 lats. Belangrijk daarbij is dat de latten over het frame hangen, zodat u de ondersteuning over de hele bodem verdeeld wordt. Uiteraard is ook de belastingcapaciteit van de motor van cruciaal belang. De levensduur van een goedkope elektrische bodem wordt vaak bepaald door de kwaliteit van de motor.

Wanneer u elektrische verstelbare lattenbodem koopt met een verstelbare middenzone, dan kunt u de buigbaarheid (meer of minder) van de bodem zelf ook nog bepalen. Meer doorbuiging is een zachtere ondersteuning. Minder buigbaarheid is een hardere ondersteuning. Super handig toch!

Elektrische lattenbodem DeLuxe 1

Levertijd: 3-5 werkdagen

€ 495,00
Bekijk