Kinderhangmat en hangstoel

La Siesta staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteits hangmatten en hangstoelen. La Siesta fabriceert al sinds 1991 kleurrijke en stijlvolle hangmatten en hangstoelen. Als familie bedrijf gelooft La Siesta in het ontwikkelen van eerlijke producten die goed zijn voor mens en milieu. De fabrieken in Colombia, Brazil, Mexico en India waar la Siesta hun hangmatten en hangstoelen laat maken zijn vooruitstrevende producenten die menselijke kapitaal centraal stellen. Dit zorgt voor een fatsoenlijke inkomen voor iedereen.

Natuurlijk is het dessin en de kleurstelling van uw hangmat en/of hangstoel belangrijk, maar u wilt natuurlijk ook dat uw hangmat en/of hangstoel jarenlang meegaat. Bij de productie van een La Siesta hangmat en hangstoel wordt bijzondere veel aandacht besteed aan de sterkte en slijtvastheid van de stof voor het lig- en zitvlak. La Siesta maakt gebruik van een bijzondere weeftechnieken, waardoor het lig- en zitvlak van een La Siesta hangmat en hangstoel erg zacht is en tegelijkertijd toch sterk genoeg is om vaak gebruikt te worden.

Wij verkopen uitsluitend hangmatten en hangstoelen van La Siesta. Met de complete collectie van La Siesta online hebben wij altijd de ideale hangmat en of hangstoel voor u op voorraad.

Kinderhangstoel Joki Froggy

Levertijd: 1-2 werkdagen

€ 129,90
Bekijk