2-persoons dekbed

De afmeting van uw 2 persoons dekbed is van groot belang voor de kwaliteit van uw nachtrust en het comfort tijdens de nacht. Hoe groter uw comfort, hoe groter de kans op een goede nachtrust en een frisse start van de nieuwe dag.

De afmeting van uw bed of boxspring bepaalt de afmeting van uw 2 persoons dekbed. Bij een 2 persoons dekbed is het namelijk zeer van belang dat zowel u als uw eventuele partner goed toegedekt kunnen slapen. Naast de warmte die een 2 persoons dekbed u biedt, biedt het ook bescherming voor uw huid. Het neemt transpiratie op en ventileert, wat zorgt voor een rustige en ontspannen nachtrust.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe groot is een dekbed 2 persoons?

Een goede nachtrust streven we allemaal na. Daarbij is de keuze voor het materiaal van uw dekbed een belangrijk onderdeel. En ook de afmeting die u kiest voor uw dekbed van uw 2 persoons bed of boxspring draagt daaraan bij.

Wanneer u een 2 persoons dekbed kiest wat te klein is, is de kans op een zogenoemde koudebrug zeer aanwezig. Dit is de koude stroom lucht die tussen u en uw partner ontstaat. Hierdoor worden delen van uw lichaam blootgesteld aan koude lucht. Deze koude lucht kan uw spieren en gewrichten pijnlijk of stram maken, wat een uitgerust lichaam zeer zeker niet bevorderd.

Het geldende advies is dan ook om te kiezen voor een 2 persoons dekbed wat ruim over u of u en uw partner heen valt. Voor een dekbed 2 persoons betreft dit dan een breedtemaat van 200 cm bij een matras met een afmeting van 160 cm. Waarbij we adviseren om bij twijfel altijd te kiezen voor een maat groter.

Tweepersoons dekbed van de beste kwaliteit

Ontdek een tweepersoons dekbed in bijna elke bedmaat, zoals 200x200, 200x220. Wanneer u een kingsize dekbed hebt, Kun u met een tweepersoons dekbed samen fijn dromen en niet langer ruzie maken over uw te smalle tweepersoons dekbed! Ondervindt u last allergieën of reacties op bepaalde stoffen en de eigenschappen? Geen zorgen - Weids Wonen & Slapen heeft een anti-allergie dekbed 2 persoons in vele materialen en vullingen! Kwaliteit staat boven aan of u nu een eenpersoons of een tweepersoons dekbed zoekt, ons assortiment biedt in elke prijsklasse, elke breedtemaat beste kwalitatieve materialen en vullingen.
Een 2 persoons dekbed van wol, dons, een vier seizoenen of een zomerdekbed, indien op voorraad geschiedt een spoedige levering onder de juist condities. Een dekbed 2 persoons biedt enorm goed slaapcomfort, wat bij Weids Wonen & Slapen niet wordt onderschat.

Tweepersoons dekbed bij Weids Wonen & Slapen

Slaap is ontzettend belangrijk, waar de slaapervaring minstens 50% afhangt van uw tweepersoons dekbed. Hoge kwaliteit, warm en de juiste maat is geen overbodige luxe om de nacht behaaglijk en comfortabel door te komen. Hierbij is de maat van de deken minstens zo belangrijk. Dit lijkt misschien een beetje voor de hand liggend, maar zorg ervoor dat de juiste maat 2 persoons dekbed kiest voor uw bed. Dekbed maten variëren van kinderbed tot super kingsize bed. Ook voor een 1 persoons dekbed kunt u bij Weids Wonen & Slapen terecht.

2 peroons dekbed, de juiste maat kiezen

Zorg ervoor dat u de maat van uw bed weet voordat u een 2 persoons dekbed koopt. Dus u kunt er zeker van zijn, hier zijn de afmetingen van verschillende bedmaten:

  • Kinderbed: 120cmx150cm
  • Eenpersoons: 135cmx200cm
  • Tweepersoons dekbed: 200cmx200cm
  • Kingsize: 200cmx220cm
  • Super Kingsize: 260cmx220cm

Even terzijde, als u een bed met iemand deelt, kan het een goed idee zijn om een ​​maat groter te nemen. Als u bijvoorbeeld een tweepersoonsbed heeft, kunt u met een kingsize dekbed meer comfort ervaren, zodat u allebei lekker kunt slapen.

Veel gestelde Vragen

Hoe groot is een 2 persoons dekbed?
Een 2 persoons dekbed is vaak passend bij uw matras. Het is natuurlijk van belang dat het gehele 2 persoons dekbed u, uw partner of beide in z’n geheel ruim bedekt. Dit draagt bij aan het comfort tijdens de nachtrust. Een 2 persoons matras begint met een afmeting in de breedte van 160 cm of 180 cm. Het dekbed wat daarbij past heeft een breedte van 200 cm tot 240 cm. De lengte van een dekbed is 200 cm óf 220 cm.

Wat is de maat van een tweepersoons dekbed?
De afmeting van een tweepersoons dekbed heeft een breedtemaat van 200 cm. Een dekbed kan ook groter zijn, dan spreken we van een lits-jumeaux of lits-jumeaux XL. De lengte van een 2 persoons dekbed was vroeger uitsluitend 200 cm. Dit kan nu ook een lengte zijn van 220 cm. Dit is vooral geschikt als u langer bent dan 180 cm. In dat geval adviseren wij voor uw 2 persoons dekbed altijd een lengtemaat van 220 cm.